Zomerse shoot bij de Soesterduinen

zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,

Voor de zomer was ik op zoek naar wat volwassenen en kinderen die wilde model wilden zijn voor stockfoto’s voor Sociaal Team in Sliedrecht. Esmee wilde daar met haar twee jongens graag aan meehelpen. Wat een voorbeeldige jongens waren dat, daar kunnen die van mij nog van leren. Esmee was ook erg blij met de foto’s en dat leidde naar een fotoshoot van haar hele familie, inclusief broers en opa en oma.

De locatie wisten ze ook al gelijk, Soesterduinen. Heerlijk dat prachtige zand daar (wat overigens heel fijn is als fotograaf voor de kleur van de huid op de foto’s) en de mooi grote groene bomen. Het was ook een plek waar haar moeder als kind kwam. Totaal waren we met 5 kleine kids en dat maakt het soms lastig om ze “perfect” op de foto te krijgen. Maar door vooral de kids hun gan te laten gaan en stokken te pakken en ballen te schoppen komen ze vanzelf een beetje los en komen die foto’s ook zeker goed.

zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret, zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret, kinderen

Het was een mooie zonnige ochtend met prachtige resultaten, al zeg ik het zelf. Na het voorproefje naar Esmee te hebben gestuurd schreef ze gelijk dit terug:
“Waaauw!! Wat een prachtige foto’s! Zo knap hoe je ons allemaal zo mooi erop hebt gekregen ?
Bedankt voor je tijd, geduld en moeite! We vonden allemaal dat je het zo leuk deed! Super bedankt.”

Daar doen we het voor!

zomer, familiefotos, fotograaf, utrecht, dordrecht, alblasserdam, portret,