Bruiloft Michiel & Rachel

Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-013
Afgelopen december trouwden Michiel & Rachel. De donkere maar gezellige winterochtend begonnen we bij de ouderlijke huizen. De wind ging buiten hard te keer maar binnen was daar niks van te merken. Rachel zat rustig met een kopje thee terwijl haar haar en make-up gedaan werd. We hadden van te voren al afgesproken om de foto’s in het Energiehuis in Dordrecht te maken. Ondertussen een bekende locatie voor ons, maar toch blijft het een mooi gebouw. Het afgelopen anderhalf jaar waren Michiel en Rachel druk bezig geweest met het herbouwen van een klassiek dijkhuis in Papendrecht. De klassieke en rustieke uitstraling van het Energiehuis paste dus goed bij dit bruidspaar.

Rachels jurk was speciaal voor haar ontworpen en had een mooie kathedraal sluier die prachtig zichtbaar was op de donkere houten trappen. Dit was de eerste keer dat we enkel een binnenlocatie hebben gedaan voor een bruiloft. Maar toch brachten we variatie in de foto’s door ook een paar foto’s met behulp van een video-light te maken. Ook voor ons een leuke uitdaging. Na het uurtje in het energiehuis keerde we terug naar Rachels ouderlijk huis om daar de daggasten te ontvangen. We maakten in de serre wat familie en groepsfoto’s en gingen daarna door naar het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht. ’s Middags ging het bruidspaar  met hun daggasten eten in het warme en knusse restaurant De Wachter. ’s Avonds was er een prachtige dienst om hun huwelijk in te zegenen. Dit werd gevolgd door een feest in de Heerenzaal van De Heeren van Ambacht. Hier werd het bruidspaar overweldigd met felicitaties en chocolade letters (met dank aan de ceremoniemeesters die aan alle gasten hadden gevraagd om chocolade letters mee te nemen. Volgens mij hadden ze maar liefst 80 letters. Mmmm 🙂 ) Ook hadden de creatieve ceremoniemeesters een Bijbel klaargelegd waar gasten hun favoriete vers konden markeren. Ook lagen er kerstboomversieringen waar een persoonlijk berichtje op geschreven kon worden. Het was een prachtige dag en het blijft bijzonder om als fotograaf zo’n bijzondere dag vast te mogen leggen.

Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-001 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-003 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-006 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-007 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-005 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-008 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-026 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-009 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-010 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-011 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-015 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-017 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-019 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-021 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-012 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-023 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-020Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-030Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-025Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-031Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-028Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-033Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-036Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-034Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-038Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-040 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-042 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-043 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-044 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-046 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-047 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-045 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-054 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-048 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-049 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-050 Bruiloft-Winter-Energiehuis-Heren-van-Ambacht-M&D Photography-052