bruiloft Ruben & Anne

A.s. zaterdag is het alweer 6 maanden geleden dat Anne en Ruben elkaar het ja-woord gaven. Over twee weken verhuizen ze voor een jaar naar China, dus het werd nodig tijd om snel wat van hun mooie dag op ons blog te zetten. Het was een prachtige dag om mee te maken. Het zonnetje scheen precies wanneer we het nodig hadden.

M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-012

We begonnen ’s ochtends in de ouderlijke huizen in Sliedrecht en Zwijndrecht. Daarna vertrokken we naar het Dordste Bieschbosch en het Energiehuis om dit verliefde stel te fotograferen. Na het huwelijk voor de burgelijke stand in Sliedrecht vetrokken we samen met de daggasten naar de andere kant van Nederland….Garderen. Ja, zo zie je op één dag nog eens wat. Ook daar ging het feest heerlijk verder. Er werd veel gelachen, af en toe een traantje weg gepinkeld en dan waren er de vogels….Want voor degene die Ruben niet kennen moet er even kort bij verteld worden dat vogels spotten wel een fanatieke hobby is. En gelukkig vindt Anne het ook best leuk. Dus vogels waren op verschillende manieren tijdens de bruiloft te spotten: corcages, de taart en uiteraard ook tijdens de kerkdienst. Alle gasten werden verrast met een prachtige kerkuil die de trouwringen kwam brengen. Een heel indrukwekkend moment!

Ruben en Anne, we wensen jullie veel plezier in China, bedankt dat wij jullie trouwdag mochten vast leggen. Gods zegen in jullie avonturen in China.

M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-007 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-005 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-008 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-001 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-002 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-004 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-009 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-013 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-011  M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-015 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-016 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-003 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-017 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-018 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-020 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-021 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-022 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-023 M&D-Photography-Bruiloft-Zomer-Dordrecht-Biesbosch-Garderen-024