Portret

Elke familie is uniek en kostbaar. Soms zijn we veel te druk om hierbij stil te staan. Kinderen groeien ontzettend hard.

Daarom helpen wij u uw unieke gezin vast te leggen. Uw prachtige foto’s hangen als herinnering in uw huis dat elke glimlach, traan en slapeloze nacht het zeker waard zijn.

In een vrijblijvende afspraak bij ons thuis in Sliedrecht maakt u kennis met ons en wij met u. We bespreken uw wensen, locatie, kleding en kiezen een datum voor de fotoshoot. De fotoshoot duurt 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van het aantal personen).

We nemen foto’s van het hele gezin maar ook alleen de kinderen, elk kind individueel en alle andere mogelijke combinaties. De fotoshoot verloopt ontspannen, wij maken foto’s terwijl jullie een wandeling maken en de kinderen spelen. De locatie van de fotoshoot maakt voor ons niet uit. Wij hebben al op vele plaatsen fotoshoots gedaan zoals Sliedrecht, de Biesbosch, Dordrecht, Ridderkerk, Kralingse Bos, Rotterdam, Veluwe. Maar we komen ook graag op nieuwe plekken.