Contact

Wie zijn wij?

Wij zijn Mark en Deborah en zijn nu al ruim 7 jaar getrouwd en de trotse ouders van James, Noah en Boaz. Mark komt uit Australië en Deborah uit Nederland. Wij hebben 3 jaar in Australië gewoond waar we deels als fotografen en deels in de kinder- en jeugdzorg hebben gewerkt. Inmiddels wonen we al ruim 5 jaar in Nederland en wonen nu in Papendrecht.

Doordat we ook aan de andere kant van de lens hebben gestaan bij onze bruiloft en ook zelf ouders zijn, zijn de fotoshoots leuk en ontspannen. Onze ervaringen willen we nu in Nederland voortzetten in ons eigen fotografiebedrijf. We fotograferen alles van zwangerschap, newborn, cakesmash, loveshoot, bruiloften en natuurlijk familie foto’s. Kortom elke bijzondere mijlpaal is het waard om vast te leggen met professionele foto’s.

God staat op nummer één en zonder Hem is ons leven nutteloos. We zijn erg dankbaar voor de creativiteit die Hij ons heeft gegeven. Wij houden van wandelen in de natuur, Vanille Latté’s en chocola, kroelen en spelen met James en Noah, en proberen regelmatig creatieve ideeën van Pinterest uit te werken.

Meet, Greet & See

Bel of mail ons vandaag en dan maken we een vrijblijvende afspraak. U kunt bij ons langskomen, maar wij kunnen ook gerust bij u langskomen. Wij zullen dan wat voorbeelden laten zien en kijken wat wij voor jullie kunnen doen.

Hopelijk tot gauw,

Mark en Deborah