Bruiloft

Het is zo ver! Jullie gaan trouwen en voor deze bijzondere dag wilt u de best trouwfotograaf vinden. Familie, vrienden, lachen, tranen van geluk en liefdevolle omhelzing, het hoort er allemaal bij, en wij leggen elk moment vast.

Omdat wij zelf ook getrouwd zijn, weten we hoeveel tijd en energie er zit in het plannen van een bruiloft. Wij begrijpen ook de emotionele waarde van elk klein detail van deze speciale dag. Bruiloften fotograferen wij altijd samen, zo kunnen wij bij het voorbereiden van zowel de bruid als bruidegom zijn. Mark neemt voornamelijk de algemene foto’s en Deborah richt zich op de details. Zo wordt jullie speciale dag volledig vast gelegd om voor vele jaren op terug te kijken.

Een Loveshoot is de ideale manier om alvast aan ons en de camera te wennen. Dit zal zeker een stuk ontspanning geven op jullie trouwdag. En jullie hebben ook gelijk leuke foto’s voor de trouwkaart en andere creatieve invullingen voor jullie trouwdag.

Ookal werken we vanuit Papendrecht, wij fotograferen bruiloften in heel Nederland (wij zijn natuurlijk de grote afstanden van Australië gewend :)). We hebben al bruiloften in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam, Hardinxveld en Zwijndrecht gehad. Maar we fotograferen ook graag op nieuwe locaties.

Bel of email ons vandaag om een vrijblijvende afspraak te maken bij ons thuis in Papendrecht. Terwijl jullie een heerlijk bakje koffie of thee drinken en iets lekkers eten, laten wij ons werk zien en geven u de prijslijst.

Of download hier alvast onze Prijslijst .