Strand, Bos en een prachtig bruidspaar

Voor de zomer mochten we weer prachtige bruiloften fotograferen. Nu de vakantie voorbij is en bijna alle bruiloften bewerkt zijn, wordt het hoog tijd om wat blogs te schrijven over deze prachtige bruidsparen. Als eerst de bruiloft van Rob en Romy die in afgelopen mei plaatsvond in Maarsbergen.

Continue reading

Loveshoot, trouwkaart….bruiloft- Barendrecht

Volgende week is alweer onze eerste bruiloft voor 2017. Wat vliegt de tijd! En hopelijk is het dan ook zo’n mooie lentedag die we af en toe de afgelopen week ook hebben gehad. Het is altijd leuk als je op verschillende manieren betrokken bent bij een bruiloft. Zo heb ik vorig jaar een Loveshoot met Remco en Liesanne mogen doen en ook hun trouwkaart mogen ontwerpen. Zo leer je een bruidspaar toch al een klein beetje kennen voordat je hun trouwdag mag fotograferen.

Continue reading

Broers en zussen foto’s op het “Strand”

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste blogpost. Dat betekent niet dat het hier stil is geweest. Het is alleen soms veel makkelijker om op Facebook een paar foto’s te plaatsen, dan een nuttig en leuk blog te schrijven. En daarna kwamen de feestdagen en twee verjaardagen….Kortom voor je het weet is het alweer februari 2017! Twee weken geleden ging ik langs bij familie van Genderen om te kijken hoe hun foto op steigerhout nu prachtig aan de muur hing. Hoog tijd om dus even een blog te maken over de fotoshoot en resultaat.

Afgelopen augustus ontmoette ik deze vrolijke zussen, broer en zwager. Foto’s bij het strand leek hun leuk, maar praktisch om daar aan het eind van de middag te komen ging niet lukken. Dus ging ik opzoek naar een strand in de buurt van Oud-Alblas. Wat ontzettend handig is Google en Google Maps dan! 🙂 We kozen voor het strandje bij Streefkerk waar het gelukkig rustig was die dag. Continue reading

Foto op aluminium

Foto’s in huis hebben wordt alleen maar populairder. Daarmee komen ook steeds meer nieuwe opties. Wij zijn als fotografie bedrijf dan nu ook opzoek naar leveranciers voor nieuwe fotoproducten. Daarmee kijken we vooral naar de kwaliteit van de afdruk en het product in het algemeen. Wij kunnen natuurlijk prachtige foto’s maken, maar als het niet mooi gedrukt wordt dan is dat zonde van de foto. Dit keer gingen wij opzoek naar een fotoafdruk op aluminium. Kijk gauw verder wat wij vonden van de foto’s op aluminium die we besteld hadden bij Foto op Aluminium.

md-photography-foto-op-aluminium-review-002

Continue reading

Onze vakantie in Australie, Saal fotoboek review

M&D Photography-fotoalbum-vakantie-saal-005 Na ruim 3,5 jaar in Nederland te hebben gewoond stapten we het vliegtuig in en na 24 uur vliegen stonden we in “The land Down Under”. Toen ik gevraagd werd om een Saal fotoboek uit te proberen en te beoordelen koos ik ervoor om een album over onze vakantie in AustraliĂ« te maken. Met een beetje planning was het album ontworpen en binnen een week had ik het in huis. Wij zijn erg blij met het resultaat en ook de kinderen vinden het erg leuk om de foto’s en herinneringen terug te zien. Misschien inspireerd deze review jou om ook een prachtig fotoboek te maken van je (zomer)vakantie.

Continue reading

Nieuwe Queensberry Sample Albums

We hebben net onze nieuwe sample/voorbeeld albums van Queensberry binnen! Wij zijn er ontzettend blij mee! Wil je ze komen bekijken, kom dan gerust een keertje langs.

M&D Photography-Queensberry-albums-001

Queensberry Albums zijn met de hand gemaakt in Nieuw-Zeeland. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor covers en papiersoorten. Het grote album is ons standaard formaat voor een trouwalbum: 25 x 25 cm. Deze heeft een pearl buckram cover met de namen in reliĂ«f. De foto’s zijn gedrukt op matte panorama foto papier. Bij al onze albums zitten er tegenwoordig ook doorzichtige titel pagina’s.

M&D Photography-Queensberry-albums-005  Continue reading

Valentijn deal Loveshoot

valentine-loveshoot-M&D Photography

Verliefd, verloofd of (al jaren) getrouwd….het is altijd leuk om als stel professionele foto’s te laten maken. Dus geef je valentijn dit jaar niet een lekker geurtje of sieraad….maar verras hem/haar met een Loveshoot (Tegoedbon)! (Ik wil zelfs meewerken met een “complot” om op locatie jouw valentijn te verrassen. 🙂 ) Continue reading