three men and a pregnant lady – zwangerschapsfotoshoot in Dorst

Alweer een paar weekjes geleden vond ik het hoog tijd om deze zwangerschap vast te leggen voordat ik me te rond voelde. We hadden zelf al een paar foto’s gemaakt op een zonnig middag bij een grote stapel boomstammen vlakbij Alblasserdam. Maar foto’s maken van ons allemaal is toch iets lastiger om zelf te doen. Gelukkig heb ik twee super lieve zussen die graag wilden helpen. Inmiddels is mijn zusje aardig goed getraind als assistent fotograaf en weet het knopje goed te vinden. Ook mijn andere zusje ging mee om onze twee ondernemende jongens te entertainen terwijl Mark en ik alleen op de foto gingen. We komen graag op nieuwe locaties voor foto’s en via een goede vriendin hoorde ik over het bos in Dorst. Zand, naaldbomen, bos…het klonk als een fotoparadijs. Dus met alle spullen in de auto en een handvol snoepjes gingen we op weg naar het bos in Dorst vlakbij Breda.

Continue reading

Landrover als trouwauto, vogeltjes corsage, dit bruidspaar houdt van natuur!

Ook Jorrit en Merel trouwden afgelopen zomer. Jorrit kennen we al aardig wat jaartjes (lees “sinds het vakkenvullen bij de Albert Heijn” 🙂 ). Voor degene die Jorrit niet kennen, hij is een echte vogelaar. Dus Jorrit kent vele mooie plekjes in Nederland, en ook buiten Nederland overigens. Zo wist hij een mooie locatie in de Biesbosch voor hun Loveshoot. En ook op de trouwdag kwamen we bij een prachtig bos vlakbij Garderen. Ook Merel houdt van de natuur. Toen Jorrit haar verraste met een Landrover als trouwauto, was ze helemaal blij! De weersvoorspellingen voor hun trouwdag waren wat twijfelachtig. Maar achteraf hadden we niks om ons zorgen over te maken. Volgens mij hadden de mannen het zelfs aardig warm in hun stropdassen en nette pakken :).

Continue reading

Strand, Bos en een prachtig bruidspaar

Voor de zomer mochten we weer prachtige bruiloften fotograferen. Nu de vakantie voorbij is en bijna alle bruiloften bewerkt zijn, wordt het hoog tijd om wat blogs te schrijven over deze prachtige bruidsparen. Als eerst de bruiloft van Rob en Romy die in afgelopen mei plaatsvond in Maarsbergen.

Continue reading

Loveshoot, trouwkaart….bruiloft- Barendrecht

Volgende week is alweer onze eerste bruiloft voor 2017. Wat vliegt de tijd! En hopelijk is het dan ook zo’n mooie lentedag die we af en toe de afgelopen week ook hebben gehad. Het is altijd leuk als je op verschillende manieren betrokken bent bij een bruiloft. Zo heb ik vorig jaar een Loveshoot met Remco en Liesanne mogen doen en ook hun trouwkaart mogen ontwerpen. Zo leer je een bruidspaar toch al een klein beetje kennen voordat je hun trouwdag mag fotograferen.

Continue reading

Broers en zussen foto’s op het “Strand”

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste blogpost. Dat betekent niet dat het hier stil is geweest. Het is alleen soms veel makkelijker om op Facebook een paar foto’s te plaatsen, dan een nuttig en leuk blog te schrijven. En daarna kwamen de feestdagen en twee verjaardagen….Kortom voor je het weet is het alweer februari 2017! Twee weken geleden ging ik langs bij familie van Genderen om te kijken hoe hun foto op steigerhout nu prachtig aan de muur hing. Hoog tijd om dus even een blog te maken over de fotoshoot en resultaat.

Afgelopen augustus ontmoette ik deze vrolijke zussen, broer en zwager. Foto’s bij het strand leek hun leuk, maar praktisch om daar aan het eind van de middag te komen ging niet lukken. Dus ging ik opzoek naar een strand in de buurt van Oud-Alblas. Wat ontzettend handig is Google en Google Maps dan! 🙂 We kozen voor het strandje bij Streefkerk waar het gelukkig rustig was die dag. Continue reading